Întrebarea

      Compania SRL « EXCELENT» noi am decis sa bucuram clientii nostri si propunem sa incheiem un contract pentru deservirea sistemelor de alarma si incendiu la preturi care va vor surprinde. Noi propunem servicii profesioniste sistemelor de alarma si incendiu. Important sa intelegeti, instalarea si intretinerea a sistemelor de alarma si incendiu intodeauna e nevoie de specialisti cu о inalta calificare. Ei sunt in stare sa configureze, sa programeze sistemul, repararea echipamentului stricat. Aceasta depinde de securitatea, obiectului dar si a oamenilor, care se alia in ele.
Serviciile noastre includ:

- Seviciu sistemelor de alarma si incendiu

- Depanarea
- In timpul restaurarii aparatelor la obiectul vostru se face inlocuirea similara din fondul de schimbarea a intreprinderii,

- Prestarea serviciilor consultative la solicitarea clientului.
Speam ca in mare masura am reusit sa va interesam. Vom fi bucurosi sa va deservim.
Sunati si deveniti clientul nostru!

 

Firma "Excelent" SRL a fost înființată în mun.Bălți, în anul 1994.

Pe parcursul acestor ani, lucrînd cu succes pe piața sistemelor de securitate din Republica Moldova, ne-am prezentat ca un partener de afaceri fiabil atît pentru companiile noastre de producție straine cît și pentru clienții moldoveni.

Compania noastră este unul dintre cei mai importanți furnizori de pe piața locală, avem produse de înaltă calitate de la producatori străini, cum ar fi "ARTON" (Ucraina), NPO "Electroprilad" (Ucraina), "Elmes Elektronik" (Polonia).

Operativ și în termen Compania noastră face livrare și vinde echipamente în toate regiunile din Moldova.   

Compania îndeplinește în mod clar toate obligațiile de garanție acordate clienților, oferă servicii de instalare, ajustare și întreținere a echipamentelor vîndute oriunde în țară.

Motto-ul nostru: "Nu știm ce echipament credeți că este cel mai bun, dar știm cu siguranță cu care echipament nu veți avea niciodată probleme!"

Vînzări:

  • sisteme de securitate, alarmă și sistem de alarmă în caz de incendiu;
  • sisteme de avertizare vocală și alarmare în situații de urgență;
  • echipamente fără fir pentru sisteme de securitate, de alarmă și de alarmă în caz de incendiu;
  • echipamente de protecție împotriva exploziilor.
Copyright 2018 © Excelent. Все права защищены. Создано компанией Colibri-Vision

Наш сайт использует cookie - файлы. Это сделано для вашего удобства!
Подробнее