Întrebarea

Instalarea sistemului de alarmare de incendiu

Sistemul de alarmă de incendiu - un sistem integrat care vă permite să monitorizați situația la obiect, tehnologia de alarmare se bazează pe funcționarea detectoarelor, care sunt capabili să determină alocarea de fum. De asemenea acest sistem detectează și semnalează despre apariția unui început de pericol.

Acest sistem trebuie sa indeplineasca urmatoarele criterii/cerinte

 • furnizarea semnalelor sigure
 • Identificarea fiecarui detector individual;
 • automat se analizeaza funcționarea nodurilor principale ale sistemului, inclusive si a detectoarele de incendiu.
 • Specialistul verifică cu atenție obiectul și se familiarizează cu cerințele clientului.
 • Se va pregati proiectul/schema și estimări detaliate.
 • Utilizind desenele, instalatorii monteaza sistemul.
 • autonoma (semnalele de alarmă sunt transmise către sirenele interne, care avertizează proprietarii și descurajează raufacatorii);
 • autonomă cu informarea la telefonul mobil al proprietarului (în cazul unei situații periculoase, se informeaza cu un mesaj SMS pe telefon);
 • automată cu conectarea la panoul de monitorizare al unei organizații specializate (în cazul unui semnal de alarmă, grupa operative se indreapta la fata locului).
 •  Este posibil să se determine starea curentă a echipamentelor și a liniilor de cablu.
 • Puteți verifica parametrii tehnici și caracteristicile instrumentelor direct în timpul funcționării.
 • Dacă este necesar, factorii externi, inclusiv cei climatici, sunt eliminați.
 • Sunt elaborate măsuri pentru îmbunătățirea funcționării sistemului.

Dacă si pentru d-voastra este important ca instalarea unui sistem de alarmă de incendiu să fie făcută la un nivel de inalt profesionalism, atunci apelati - la compania Excelent. Lucrăm pe această piață incepind cu anul 2006. Avem o experiență suficientă. Toți angajații au toleranțele necesare pentru a efectua lucrările de instalare. Va propunem o gamă larga de servicii pentru proiectarea, instalarea și sustinere tehnica a alarmei de incendiu. Oferim garanții pentru toate manipulările efectuate.Contactați-ne și asigurați-vă de nivelul inalt de securitate al obiectului!

Instalarea sistemelor de supraveghere video

În scopul protejării biroului, a magazinului, a depozitului sau a oricărui alt obiect impotriva raufacatorilor, este necesar să se stabilească un sistem de supraveghere video.De asemenea, cu ajutorul acestuia puteți monitoriza calitatea muncii angajaților și puteți asigura siguranța vizitatorilor.Pentru ca un astfel de sistem sa îndeplineasca pe deplin funcțiile care îi sunt atribuite, instalarea acestuia trebuie efectuată de specialiști competenți. Mereu ii puteti gasi la noi - in compania Excelent.Angajații noștri au toate cunoștințele și abilitățile necesare. Instalarea sistemului de supraveghere video este realizată de noi "pina la cheie". Operativ realizam toate manipulările necesare. Acționăm strict pe etape. La noi, puteți comanda serviciul pentru configurarea supravegherei video ascunse sau deschise. Specialiștii noștri cunosc toate nuanțele organizării unor astfel de sisteme. Puteți fi siguri 100% in rezultatul calitativ al muncii lor.

Instalarea sistemei de securitate

Sistemul de securitate permite asigurarea unui nivel adecvat de securitate în birouri, case de locuit, vile, garaje, la locurile de vânzare cu amănuntul, întreprinderi, depozite și alte facilități similare.

Pentru ca alarma să fie instalată la un nivel adecvat, este necesar să contactați compania noastră - Excelent.

Vom selecta pentru obiectul dvs. echipamentul cel mai potrivit. 

Dupa necesitate, specialistul nostru vă va consulta, va recomanda cea mai potrivită variantă a sistemului de alarmă de securitate. Inginerul nostru de proiectare va dezvolta un proiect individual, in care va ține cont de toate cerințele dumneavoastră. Apelati în orice moment convenabil pentru dvs.!

Întreținerea sistemelor de securitate

Prin intreținerea sistemelor de siguranță se înțelege verificarea eficienței echipamentelor instalate, pentru a asigura o funcționare eficientă și neîntreruptă a acestuia. Compania noastra – Excelent, realizeaza un astfel de proces la un nivel foarte inalt. Specialistii nostri identifica la timp defecțiunile mecanismelor și le elimină calitativ. Ca urmare, nu apar probleme neplăcute, a căror soluționare necesită resurse material inalte.

Întreținerea sistemului de securitate trebuie efectuată din mai multe motive:

La noi acest serviciu il puteti comanda la un pret redus. Pentru a va asigura in efectuarea calitativa a serviciului nostru se incheie ca garantie un contract oficial. Dacă este necesar, puteți obține întotdeauna o consultatie gratuită. Adresativa la compania noastra si fiti siguri sistemul de securitate va servi mult timp și nu va face probleme.

Proiectarea sistemelor de securitate

O condiție esențială pentru organizarea unei protecții eficiente a instalației, este proiectarea sistemelor de securitate. Dacă în proiect va fi emisa chiar si cea mai mica eroare, atunci întregul complex va deveni vulnerabil pentru raufacatori. Prin urmare, este extrem de important ca proiectul să fie realizat de specialiști care posedă toate cunoștințele necesare și au suficientă experiență.

În compania noastră - Excelent sunt angajati doar profesioniști in domeniu. Ei sunt gata să înstaleze un sistem de alarmă de securitate și de incendiu, precum și un sistem de supraveghere video. Prin crearea unui nou sistem, acționăm strict pas cu pas. Aceasta este o garanție a unei buni si lungi funcționări. Detinem certificate și licențe care ne permit să proiectăm diverse sisteme.

Atunci când proiectăm un sistem de securitate, ținem întotdeauna seama de toate nuanțele, care pot avea un impact puternic asupra lucrului echipamentului în ansamblu.

Avem în vedere posibilitatea dezvoltării sistemului în viitor. Pentru fiecare obiect in parte selectăm echipamentul cel mai potrivit. Mult depinde de obiectivele și scopurile care ar trebui să le pună în aplicare echipamentul utilizat.

Copyright 2018 © Excelent. Все права защищены. Создано компанией Colibri-Vision

Наш сайт использует cookie - файлы. Это сделано для вашего удобства!
Подробнее